Bierproeverij

Bierbrouwerijen vergelijken

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Berghoeve Brouwerij logo
  Berghoeve Brouwerij
  € 2,15

  Berghoeve Brouwerij

  Na het amateur brouwen van 15 jaren hebben Geralda en Jurgen Bootsveld het idee gevat om een eigen ambachtelijke brouwerij te starten in 2010. In een voormalig boerdeij in Den Ham, Overijssel zijn zij de Berghoeve Brouwerij gestart. 

  Lees verder
 2. Brouwerij Huttenkloas
  Brouwerij Huttenkloas
  € 2,00

  Ambachtelijk Bier bij Brouwerij Huttenkloas

  Het brouwen van Huttenkloas is een enorm arbeidsintensief proces, met als resultaat een selectie bieren waar de liefde en passie vanaf spat – en dat proef je!

  Inmiddels is Huttenkloas allang geen kleinschalige brouwerij meer. In 2017 werd er ongeveer 6.500 hectoliter bier per jaar geproduceerd (ter vergelijking: in 2008 was dat nog 500 hectoliter!). En als klap op de vuurpijl is er in september 2018 een nieuwe brouwinstallatie geïnstalleerd, waarmee de productiecapaciteit bijna verdubbeld wordt.

  Lees verder
 3. DAVO Bieren Stadsbrouwerij
  DAVO Bieren Stadsbrouwerij
  € 3,70

  Brouwerij en proeflokaal Davo Bieren Stadsbrouwerij

  De Davo brouwerij is ontstaan in 2012 door 4 vrienden die het brouwen in pannen te klein begonnen te vinden. Deze 4 bierliefhebbers wilden hun brouwsels delen met anderen. De speciaalbieren zijn inmiddels te proeven in de stadsbrouwerij met proeflokaal vlakbij de IJssel in Deventer. 

  Lees verder
 4. Elsener Bierbrouwerij
  Elsener Bierbrouwerij
  € 1,80

  De bieren van Elsener bierbrouwerij

  Inmiddels heeft de Elsener bierbrouwerij haar assortiment weten uit te breiden naar meer dan 35 verschillende soorten speciale bieren. Al deze soorten bieren zijn te verkrijgen op fles of per fust. De familie brouwerij hebben nog genoeg ideeën voor de toekomst om de bierliefhebbers te verrassen met nieuwe smaken en haar assortiment speciaalbieren verder uit te breiden. De bieren van deze lokale brouwer uit Twente zijn inmiddels in het hele land te verkrijgen bij de diverse slijterijen, bierencafés, in de supermarkten en de groothandels.

  Lees verder
 5. Stadsbrouwerij Bombazijn Oldenzaal
  Stadsbrouwerij de Bombazijn
  € 2,00

  Stadsbrouwerij de Bombazijn

  Heb jij informatie over Brouwerij de Bombazijn? Stuur het ons toe. Of ben jij de eigenaar van deze brouwerij, neem dan gerust contact met ons op.

  Lees verder

Bierbrouwerijen vergelijken

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018-2019 Biertrip.nl | All rights reserved.