Brouwerijen bezoeken

Bezoek brouwerij

Brouwerijen en Speciaalbieren

Pagina
fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Erik's Bier
  Erik's Bier
  € 2,00

  Erik's Bier Brouwerij

  Erik Winkler is de eigenaar van de speciaalbieren Erik's Bier en heeft de passie van het bierbrouwen na jaren doorgezet tot het echt zelf gaan brouwen van verschillende speciaalbieren.

  Lees verder
 2. Gebrouwen door vrouwen brouwerij Amsterdam
  Gebrouwen door Vrouwen
  € 2,00

  Een typische brouwerij tussen alle brouwerijen. Een brouwer is toch een mannenberoep? Niet voor deze twee zussen uit Amsterdam. Na het thuisbrouwen van bier hebben ze met vallen en opstaan het brouwproces onder de knie gekregen. Na een aantal jaren hebben ze een aantal dames weten te binden die net zo gek zijn op bier aan hun brouwerij. 

  Lees verder
 3. Gouden Carolus Brouwerij het Anker
  Hotel Brouwerij Het Anker
  € 78,00

  Brouwerij Het Anker te Mechelen

  Een bezoek aan de brouwerij Het Anker is een hele bijzondere biertrip. Bij deze accommodatie heb je alles wat je mag verwachten van een biertrip in een directe omgeving. Je hebt namelijk bij de Brouwerij Het Anker een comfortabele slaapplek na het proeven van de smaakvolle speciaalbieren Carolus, Maneblusser, Lucifer en het fruitbier de Boscoli. Voordat de speciaalbieren mogen vloeien over de tongen is het ook mogelijk om de brouwerij geheel te doorlopen onder begeleiding van een gids. Hou je naast speciaalbieren ook van whisky, dan zit je hier helemaal goed. Je kan hier ook de whisky proeven uit de eigen stokerij van Het Anker.

  Booking.com

  Lees verder
 4. Muifel Bierbrouwerij Oss
  Muifel Brouwerij
  € 2,00

  Muifelbrouwerij Oss

  In Noord Brabant zit sinds 2007 de Muifelbrouwerij dat nu gevestigd is in Oss waar bijzondere speciaalbieren worden ontwikkeld en geproduceerd. De brouwerij dankt haar naam aan de samentrekking van Megen en Duivel.

  Lees verder
 5. Stadsbrouwerij Bombazijn Oldenzaal
  Stadsbrouwerij de Bombazijn
  € 2,00

  Stadsbrouwerij de Bombazijn

  Heb jij informatie over Brouwerij de Bombazijn? Stuur het ons toe. Of ben jij de eigenaar van deze brouwerij, neem dan gerust contact met ons op.

  Lees verder
 6. Twentse Bierbrouwerij Hengelo
  Twentse Bierbrouwerij Hengelo
  € 2,00

  Twentse Bierbrouwerij Hengelo

  De Twentse Bierbrouwerij is een ambachtelijke bierbrouwerij, opgericht in 2008. Gevestigd op het monumentale fabriekscomplex Hazemeijer Hengelo, in hartje Twente. Hier brouwen wij natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

  Speciaalbieren Twentse Bierbrouwerij

  Onze bieren onderscheiden zich door hun smaak en het pure, regionale karakter. Het assortiment wordt aangevoerd door Twents Premium Pils. Daarnaast produceren we een mooie reeks speciaalbieren: Twents Oer Pils, Twents Wit, Twents Bok, Twents Rosé, Twents Amber en Twents Honing Triple.

  Lees verder
 7. Walhalla brouwerij Amsterdam
  Walhalla Brouwerij
  € 2,00

  Voor een bierproeverij en een bezoek aan de brouwer kan je ook goed terecht bij de Amsterdamse bierbrouwer Walhalla. Walhalla is een Amsterdamse microbrouwerij die speciaalbieren brouwt die krachtig, spannend en dorstlessend zijn. De Walhalla brouwerij heeft een rijke collectie speciaalbieren die goddelijke namen hebben. Na een crowdfundingsactie hebben zij een brouwerij en proeflokaal weten te realiseren in Amsterdam Noord.

  Lees verder
 8. Yellow Moon Bier
  Yellow Moon Bier
  € 2,00

  Yellow Moon Brouwerij Enschede

  Wij zijn trots dat wij ons Yellow Moon bier mogen brouwen in de mooie brouwerij van Heupink & Co in Ootmarsum. In dit pittoreske stadje in het Oosten des Lands brouwen wij enkele keren per jaar onze Yellow Moon bieren Exclusive Blond en Premium Dark. Met  moderne apparatuur en jarenlange kennis van bierbrouwen brouwen wij voor jou het heerlijke gerstenat dat jou en ons blij maakt!

  Lees verder

Brouwerijen en Speciaalbieren

Pagina
fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018-2019 Biertrip.nl | All rights reserved.