Brouwerijen bezoeken

Bezoek brouwerij

Brouwerijen en Speciaalbieren

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Brouwerij Eanske
  Brouwerij Eanske
  € 2,00

  Brouwerij Eanske Enschede

  Heb jij informatie over Brouwerij Eanske? Stuur het ons toe. Of ben jij de eigenaar van deze brouwerij, neem dan gerust contact met ons op.

  Lees verder
 2. Brouwerij Hertog Jan
  Brouwerij Hertog Jan
  € 2,00

  Plan een rondleiding door Brouwerij Hertog Jan

  In het authentieke Brouwerij Hertog Jan welke te vinden is in het Limburgse Arcen kan je de oude koperen brouwketels waar het proces te volgen is in een rondleiding van de brouwerij. Hier kan je het volledige proces zien hoe de speciaalbieren van de ingredienten tot het in de flessen wordt gevuld. Je krijgt alle informatie van een ervaren gids tijdens het brouwerijbezoek van ongeveer 2 uur, waar je van te voren voor moet aanmelden. Na de rondleiding kan je een bezoek brengen in de brouwerij winkel en naar het Café de Hertog Jan waar je van een bierproeverij kunt genieten. 

  Lees verder
 3. Brouwerij Huttenkloas
  Brouwerij Huttenkloas
  € 2,00

  Ambachtelijk Bier bij Brouwerij Huttenkloas

  Het brouwen van Huttenkloas is een enorm arbeidsintensief proces, met als resultaat een selectie bieren waar de liefde en passie vanaf spat – en dat proef je!

  Inmiddels is Huttenkloas allang geen kleinschalige brouwerij meer. In 2017 werd er ongeveer 6.500 hectoliter bier per jaar geproduceerd (ter vergelijking: in 2008 was dat nog 500 hectoliter!). En als klap op de vuurpijl is er in september 2018 een nieuwe brouwinstallatie geïnstalleerd, waarmee de productiecapaciteit bijna verdubbeld wordt.

  Lees verder
 4. Brouwerij La Trappe
  Brouwerij La Trappe
  € 2,00

  De geschiedenis van Brouwerij La Trappe

  De stichtingsdatum van De Koningshoeven, welke vernoemd is naar de eerdere eigenaar Koning WIllem II is het voormalige schaapskooi verbouwd naar het klooster. Franse Trappistenmonniken hebben hiermee in het Brabantse Berkel-Enschot haar brouwerij in gevestigd in 1884. Dit hebben de monniken gedaan om inkomsten te verwerven om zelfvoorzienend te worden. Tot de dag van vandaag worden de oude recepten van de trappistenmonniken in de abdij nageleefd. 

  Lees verder
 5. Logo Brouwerij Sint Bernardus Watou
  Brouwerij Sint Bernardus
  € 2,00

  Brouwerij Sint Bernardus

  Ben je toevallig onderweg naar Frankrijk of op vakantie in het zuiden van België? Dan moet je zeker eens aangaan bij brouwerij Sint Bernardus. Sinds 2018 heeft de brouwerij ook een trendy biercafé op het terrein. Je kunt hier heerlijk genieten van de uitzichten onder het genot van een speciaalbier en een heerlijk kaasplankje. Zorg wel dat je op de fiets komt of dat er een BOB mee is. Is dit niet het geval kan je kijken of er nog een slaapplek beschikbaar is.

  Lees verder
 6. Brouwerij Stijl
  Brouwerij Stijl
  € 2,50

  Brouwerij Stijl

  Brouwerij Stijl is opgericht door de familie Geraards in Almere. Aan het hoofd van het familie bedrijf staat het echtpaar Raymond, de brouwer en bierkeurmeester en Anneke, die het creatieve brein is en zorgt voor de rest. De kinderen van Raymond en Anneke hebben ook een belangrijke taak binnen het familiebedrijf, namelijk zorgen voor leven in de brouwerij ;-)

  Lees verder
 7. DAVO Bieren Stadsbrouwerij
  DAVO Bieren Stadsbrouwerij
  € 3,70

  Brouwerij en proeflokaal Davo Bieren Stadsbrouwerij

  De Davo brouwerij is ontstaan in 2012 door 4 vrienden die het brouwen in pannen te klein begonnen te vinden. Deze 4 bierliefhebbers wilden hun brouwsels delen met anderen. De speciaalbieren zijn inmiddels te proeven in de stadsbrouwerij met proeflokaal vlakbij de IJssel in Deventer. 

  Lees verder
 8. Brouwerij de Bekeerde Suster bar
  De Bekeerde Suster
  € 2,00

  Brouwerij en proeflokaal de Bekeerde Suster

  Naast dat de Amsterdamse brouwerij een prachtige brouwerij is om te bezoeken is het ook een een proeflokaal waar je de eigen brouwsels kunt proeven, al dan niet door een proefplankje te bestellen.  Niet alleen het eigen assortiment van de Bekeerde Suster is hier te proeven, maar ook zijn hier diverse andere speciaalbieren te krijgen van de collega brouwers.

  Lees verder
 9. Elsener Bierbrouwerij
  Elsener Bierbrouwerij
  € 1,80

  De bieren van Elsener bierbrouwerij

  Inmiddels heeft de Elsener bierbrouwerij haar assortiment weten uit te breiden naar meer dan 35 verschillende soorten speciale bieren. Al deze soorten bieren zijn te verkrijgen op fles of per fust. De familie brouwerij hebben nog genoeg ideeën voor de toekomst om de bierliefhebbers te verrassen met nieuwe smaken en haar assortiment speciaalbieren verder uit te breiden. De bieren van deze lokale brouwer uit Twente zijn inmiddels in het hele land te verkrijgen bij de diverse slijterijen, bierencafés, in de supermarkten en de groothandels.

  Lees verder

Brouwerijen en Speciaalbieren

fietsaccommodaties per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018-2019 Biertrip.nl | All rights reserved.