Hotel Brouwerij Het Anker

€ 78,00
SKU
Hotel Brouwerij Het Anker

Brouwerij Het Anker te Mechelen

Een bezoek aan de brouwerij Het Anker is een hele bijzondere biertrip. Bij deze accommodatie heb je alles wat je mag verwachten van een biertrip in een directe omgeving. Je hebt namelijk bij de Brouwerij Het Anker een comfortabele slaapplek na het proeven van de smaakvolle speciaalbieren Carolus, Maneblusser, Lucifer en het fruitbier de Boscoli. Voordat de speciaalbieren mogen vloeien over de tongen is het ook mogelijk om de brouwerij geheel te doorlopen onder begeleiding van een gids. Hou je naast speciaalbieren ook van whisky, dan zit je hier helemaal goed. Je kan hier ook de whisky proeven uit de eigen stokerij van Het Anker.

Booking.com

Overnachten in Hotel Brouwerij Het Anker te Mechelen

Het Hotel Brouwerij Het Anker is gevestigd in Mechelen, in een 15e-eeuwse brouwerij. Het hotel is op 10 minuten lopen afstand van de Grote Markt en met 5 minuten rijden ben je op het station Mechelen-Nekkerspoel. Het hotel beschikt over een eigen brouwerij, een restaurant en een terras dat in de zon gelegen is. 

De hotelkamers waar je overnacht is voorzien van koffie en thee. De prachtig gerestaureerde kamers beschikt allen over een eigen badkamer. In de eetkamer wordt elke dag een ontbijtbuffet verzorgd. Hotel Brouwerij Het Anker heeft een authentieke brasserie waar de maaltijden worden geserveerd. Je kunt hier de heerlijke speciaalbieren proeven van de eigen brouwerij.

In en rond het centrum van de stad Mechelen bevinden zich diverse cafés en restaurants waar je heen zou kunnen gaan. Het hotel is dicht gelegen bij de snelweg E19 tussen Brussel en Antwerpen.

Alternatieven om te overnachten in de buurt van Hotel Brouwerij Het Anker

Booking.com

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hotel Brouwerij Het Anker
Copyright © 2018-2019 Biertrip.nl | All rights reserved.