De Bekeerde Suster

€ 2,00
SKU
De Bekeerde Suster

Brouwerij en proeflokaal de Bekeerde Suster

Naast dat de Amsterdamse brouwerij een prachtige brouwerij is om te bezoeken is het ook een een proeflokaal waar je de eigen brouwsels kunt proeven, al dan niet door een proefplankje te bestellen.  Niet alleen het eigen assortiment van de Bekeerde Suster is hier te proeven, maar ook zijn hier diverse andere speciaalbieren te krijgen van de collega brouwers.

Brouwerij de Bekeerde Suster

In het oude klooster waar vroeger naar verluid ook de oorsprong ligt van het brouwern door de nonnen zit nu een prachtig proeflokaal waar je ook heerlijk kunt tafelen. In de prachtige accommodatie waar je de vier eigen brouwsels van de brouwerij kunt proeven zit je midden in de brouwerij tussen de brouwketels. Meestal gaan brouwers brouwen op de donderdag en de vrijdag, hiermee zijn de laatste dagen van de week leuke momenten om dan de brouwerij dat centraal te vinden is in Amsterdam een leuke biertrip.

Proeflokaal de Bekeerde Suster

Naast dat de Amsterdamse brouwerij een prachtige brouwerij is om te bezoeken is het ook een een proeflokaal waar je de eigen brouwsels kunt proeven, al dan niet door een proefplankje te bestellen. Niet alleen het eigen assortiment van de Bekeerde Suster is hier te proeven, maar ook zijn hier diverse andere speciaalbieren te krijgen van de collega brouwers.

Alternatieven om te overnachten in de buurt van Brouwerij De Bekeerde Suster

Booking.com

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De Bekeerde Suster
Copyright © 2018-2019 Biertrip.nl | All rights reserved.