Het laatste nieuws

 • Hanna Bos

  5 dingen waarom Burgers' Zoo de moeite waard is om heen te gaan!

  May 02 2019

  Dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem is gelegen aan de rand van de stad, tussen het Nationale Park de Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. Het bijzondere aan deze dierentuin is dat wanneer je er naartoe rijdt, je geen voorstelling kan maken dat deze grote dierentuin midden in de stad is gevestigd. Zelfs als je de auto parkeert, heb je totaal geen verwachting bij deze dierentuin. Tot dat je door de ingang naar binnen loopt en je in een andere wereld stapt. In deze blog vertellen wij je vijf bijzondere highlights van Burgers' Zoo die volgens ons de moeite waard zijn om te bezoeken.

  Verder lezen
 • Fietshotel De Bilderberg

  Klavertje vier fietsarrangement op de Veluwe

  Apr 25 2019

  Met het vijfdaagse Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u van hotel naar hotel door de prachtige natuur van de Veluwe. Elke avond verblijft u in een ander gastvrij Bilderberg hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk driegangendiner en binnenzwembad met sauna. Zo bent u vijf dagen onderweg en verblijft u in vier verschillende hotels.

  Verder lezen
 • Gebrouwen door Vrouwen

  De bar voor Gebrouwen door Vrouwen

  Jan 03 2019

  Na 1,5 jaar zoeken hebben ze de ideale plek voor onze Gebrouwen door Vrouwen BAR gevonden! Deze moet alleen nog worden omgetoverd tot de gezelligste bar van Amsterdam. De vrouwen gaan crowdfunden om de verbouwing te kunnen realiseren. En daar hebben ze jou bij nodig! 

  Verder lezen
 • Algemeen Dagblad

  Deze brouwer stopt naalden in je bier

  Dec 21 2018

  Bij bierbrouwer Lowlander hopen ze dat veel mensen een blauwspar of een douglas hebben versierd met lichtjes deze kerst. Want die smaken het best in hun bier.

  Verder lezen
 • Nu.nl

  Grootste bierbrouwer gaat samenwerken met cannabisproducent

  Dec 20 2018

  De grootste bierbrouwer ter wereld, AB InBev, gaat een samenwerking aan met de Canadese cannabisproducent Tilray. Beide bedrijven steken 50 miljoen Amerikaanse dollar (43,5 miljoen euro) in een joint venture die onderzoek gaat doen naar dranken op basis van cannabis.

  Verder lezen

Producten 1 tot 5 van 8 in totaal

Pagina
Copyright © 2018-2019 Biertrip.nl | All rights reserved.