Fietshotel De Bilderberg

Klavertje vier fietsarrangement op de Veluwe

De route begint dit jaar bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen. Na een goede nachtrust en uitgebreid ontbijt, stapt u de volgende dag uitgerust op de fiets. De fietsroute leidt u uiteindelijk naar de koninklijke stad Apeldoorn, waar u zult overnachten in Hotel De Keizerskroon. De volgende ochtend vervolgt u uw fietstocht en brengt u de nacht wederom in Garderen door, maar nu bij Hotel 't Speulderbos. Op de vierde dag zet u koers naar het zuiden en overnacht u in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. De volgende ochtend, na een heerlijk ontbijt, fietst u weer in noordelijke richting en komt u aan bij Résidence Groot Heideborgh, om vervolgens weer huiswaarts te keren.

Reizen algemeen

De route van het prachtige Bilderberg Klavertje Vier-arrangement gaat langs vier hotels op de Veluwe. U kiest zelf waar u begint en eindigt weer bij het hotel waar u op de eerste dag bent gestart. Elke avond geniet u van een heerlijk driegangendiner en begint u uw dag met Het Bilderberg Ontbijt.

Inbegrepen bij het Fietsarrangement

  • 4 x overnachting in comfortabele hotelkamer
  • 4 x Het Bilderberg Ontbijt
  • 4 x een driegangendiner
  • Dagelijks bagagetransport naar volgende hotel (maximaal 1 koffer p.p.)
  • Fietsroutes

Dag 1: U arriveert in uw starthotel. Maak alvast kennis met de natuur rond het hotel of trek een baantje in het binnenzwembad. ’s Avonds driegangendiner in het restaurant. Dag 2: Heeft u ervoor gekozen te starten in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh dan fietst u vandaag een route van ca. 50 km langs de Ermelose schaapskooi, Kasteel Staverden, via de Kroondomeinen van Vaassen naar Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Dag 3: Vanuit Apeldoorn gaat de route van ca. 43 km door de Kroondomeinen, langs heidevelden, pittoreske dorpjes naar Garderen, waar u overnacht in Hotel ’t Speulderbos. Dag 4: U fietst door de uitgestrekte zandverschuivingen rond Kootwijk, door dorpen als Harskamp en Otterlo en via de Ginkelse Heide eindigt deze prachtige route in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Dag 5: Deze laatste fietsdag fietst u terug naar uw starthotel, in dit geval Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Langs historische plekken uit de Tweede Wereldoorlog via de bossen van het Deelerwoud komt u via Radio Kootwijk weer terug in Garderen. Aan het einde van deze fietsdag staat uw bagage weer voor u klaar en hopen wij dat u voldaan en tevreden terugkijkt op een prachtige fietsvakantie.

Booking.com

Inclusief fietsroutes en bagagevervoer

Met het Klavertje Vier Fietsarrangement ontvangt u een prachtige fietsroute van hotel naar hotel. U fietst door prachtige bossen, velden en gezellige dorpjes. U kunt zelf uw route aanpassen, verlengen of verkorten. Het vervoer van uw bagage wordt dagelijks geregeld.

Culinair genieten

Tijdens uw fietsarrangement verwent Bilderberg u graag elke avond met een culinair driegangendiner in uw hotel. Speciaal voor u bereid onze chefkok uw diner met verse ingrediënten uit het seizoen. Iedere ochtend staat er een ontbijtbuffet voor u klaar met versgebakken brood, heerlijke vruchtensappen en diverse belegsoorten.

Gratis gebruik faciliteiten

Na uw fietstocht even ontspannen in het hotel? In ieder hotel heeft u de beschikking over onze hotelfaciliteiten, zoals een binnenzwembad, sauna en/of Turks Stoombad. Maar ook in de lounge of op het terras is het heerlijk toeven met een goed glas wijn.

De fietsroutes van het Klavertje Vier Fietsarrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk. U kunt de routes naar uw eigen hand zetten. Een extra ommetje of juist een kortere weg? Het kan allemaal. Bilderberg zorgt voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg. Ook het vervoer van uw bagage wordt geregeld. De afstand die u per dag aflegt is ongeveer tussen de 40 en 50 km.

Wilt u liever op een elektrische fiets rijden? Dat kan. Indien u hier interesse in heeft, neem dan contact op met Résidence Groot Heideborgh.

Dit fietsarrangement is te reserveren vanaf € 700,- voor 2 personen.

Bron: Bilderberg.nl

Published at: 25-04-2019 / 1188 Weergaven
Source edition | Fietshotel De Bilderberg
Copyright © 2018-2019 Biertrip.nl | All rights reserved.